Hieronder ziet u onze eerstvolgende geplande evenementen. Bent u opzoek naar een bepaald evenement, zoek deze met de zoekfunctie (rechts bovenaan deze pagina) of switch naar dag- of maandoverzicht.

Wilt u zelf dat een activiteit opgenomen wordt in onze agenda, maak hiervoor gebruik van het aanmeldingsformulier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jinotega Vogeltjesrace

17 september 2022 @ 14:00 - 18:00 CEST

Gratis

Meer dan duizend houten vogeltjes zullen worden ingezet in een race op de vaart achter de Dorpsstraat. Aangemoedigd door vele toeschouwers en deelnemers strijden deze vogeltjes al dobberend en met wat hulp van de brandweer en de Zoetermeerse Reddingsbrigade via de nodige obstakels richting finish. Voor de sponsors van de winnende vogeltjes zijn er prijzen. De opbrengst gaat naar het goede doel. Op het terrein is live muziek, zijn er vele kinderactiviteiten en kramen met eerlijke en duurzame producten uit de regio. Ook zijn er demonstaties van brandweer en reddingsbrigade.

Centraal bij dit evenement staan de Global Goals. Het thema is daarbij ‘een maaltijd ver weg en een maaltijd dichtbij’. 50% van de opbrengst gaat naar startende food ondernemers in Nicaragua. De andere 50% gaat naar de stichting Iedereen een maaltijd in Zoetermeer, die dit jaar naar een nieuwe pand moeten verhuizen om hun activiteiten te kunnen voortzetten. Onze doelstelling is te investeren in sociaal ondernemerschap en zo armoede en honger te bestrijden.

Aanmelding voor deze activiteit bij: voorzitter@wereldwinkelzoetermeer.nl

Locatie: Osylaan, terrein tussen CKC en Dorpsstraat

Gegevens

Datum:
17 september 2022
Tijd:
14:00 - 18:00 CEST
Kosten:
Gratis

Locatie

CKC
Leidsewallen 80
Zoetermeer, 2722PC Nederland

Organisator

Wereldwinkel Zoetermeer