Hieronder ziet u onze eerstvolgende geplande evenementen. Bent u opzoek naar een bepaald evenement, zoek deze met de zoekfunctie (rechts bovenaan deze pagina) of switch naar dag- of maandoverzicht.

Wilt u zelf dat een activiteit opgenomen wordt in onze agenda, maak hiervoor gebruik van het aanmeldingsformulier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op weg naar een duurzamer Zoetermeer

9 april @ 12:00 - 14:00 CEST

Gratis

DuurSamen organiseert op 9 april een optocht door de stad. Deelnemers van deze optocht zijn organisaties en mensen die een rol spelen in de verduurzaming van Zoetermeer. In de tocht lopen diverse straattheater acts mee, die je op een leuke manier kennis laten maken met de organisaties en hun verhaal en visie uitdragen. Met de tocht, die begint op de Pilatusdam en eindigt bij Station West, willen stichting DuurSamen Zoetermeer en een groot aantal deelnemende partners op een positieve manier aandacht vragen voor verduurzaming.

Organisaties of bedrijven die graag mee willen lopen in deze bonte stoet kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op deze website.

 

De optocht begint op zaterdag 9 april om 12 uur op de Pilatusdam. Via Dorpsstraat, het eiland van de Grote Dobbe, de Markt met het gemeentehuis, Stadhuisplein, Promenade, Promenadeplein en Westwaards eindigt de optocht op het plein bij Centrum West. Om 13 uur worden de wensen aan het gemeentebestuur overhandigd. Om ongeveer 14 uur eindigt de optocht bij Station West en daarna sluiten de deelnemers de manifestatie af in het Stadstheater.

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
12:00 - 14:00 CEST
Kosten:
Gratis

Organisator

Stichting DuurSamen Zoetermeer

Locatie

Forum Zoetermeer
Stadhuisplein 1
Zoetermeer, 2711ec Nederland
+ Google Maps