Evenementen

Stadslezing: Natuurinclusief bouwen

Datum: 4 maart 2020
Tijd: 19:00h tot 21:30h

Aanmelden via architectuurpuntzoetermeer.nl

 

 

Natuurinclusief bouwen en ontwerpen zorgt voor aantrekkelijke steden, die voor alle gebruikers een prettige leefomgeving zijn. Investeren in groene kwaliteit levert immers veel meer op dan alleen maar een mooi plaatje. Zoetermeer is al een hele groene stad. Hoe kunnen de daken en gevels van gebouwen gebruikt worden voor nog meer planten en dieren?

Goed stedelijk groen zorgt voor verkoeling in de zomer, zuivert de lucht en biedt volop ruimte aan mede-stadsbewoners, zoals huismus, gierzwaluw, merel of gewone dwergvleermuis.

Locatie: Podium in café Stadsforum (bibliotheek)
Organisatie: Architectuurpunt Zoetermeer
Toegang: gratis
Reserveren is gewenst

Meer informatie volgt.

Meer zich op energiebesparing

Startbijeenkomst Wijkaanpak Meerzicht

Datum: 10 maart 2020
Tijd: 20:00h tot 21:30h

Aanmelden via dezo.eu

 

 

Misschien denkt u al eens na over energiebesparing, of bent u benieuwd hoe u duurzamer kunt leven. Dan helpen wij u graag op weg. Alle particuliere huiseigenaren in Meerzicht krijgen komende maanden gratis advies over energiebesparing. Zo kunt u online advies vragen, kosteloos een energiescan bij u thuis laten uitvoeren of kiezen voor een energyparty met een paar mensen uit uw straat.

Maak gebruik van deze unieke kans om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. Een duurzaam huis is niet alleen energiezuiniger, maar vaak ook gezonder, veiliger, comfortabeler, toekomstbestendig en waardevast.
U maakt kennis met energieambassadeurs van DEZo, die uit eigen ervaring weten hoe een woning energiezuinig te maken is, en de energieconsulenten van de Stichting Piëzo, die u alles vertellen over geld besparen door het slim gebruik van uw woning. 

Wilt u meer weten over onze activiteiten? Mail ons!

1 + 12 =

Share This