Informatiepunt

Stadsforum

Het Forum: een centrale plek in het Stadshart waar alle Zoetermeerders elke dag tussen 8.00 en 20.00 uur welkom zijn. Het Forum is de nieuwe hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer samen met meer dan 45 lokale organisaties. Je komt in het Forum om te lezen en te leren. Voor informatie en advies over opvoeding, gezondheid, geld, mantelzorg, taal, vrijwilligerswerk, vrije tijd en nog veel meer. Of om even bij te praten bij een kop koffie met wat lekkers. Van 11.00 tot 17.00 uur zijn de medewerkers van het Forum aanwezig en kun je terecht voor alle services. In de overige openingsuren kun je zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van het Forum. In het Forum kom je elkaar tegen!

Duursamen Zoetermeer organiseert  regelmatig evenementen of  bijeenkomsten. Maatschappelijk partners en Zoetermeerse burgers worden op deze manier met elkaar verbonden door gezamenlijke interesse.

Naast fysieke aanwezigheid van onze stichting hebben wij ook een informatiebalie ingericht waar veel belangrijke informatie voor de burger terug te vinden is.

Wij ontmoeten u binnenkort graag  bij één van onze activiteiten in het Stadsforum.

Voor evenementen of activiteiten van DuurSamen Zoetermeer; zie onze agenda.

Adresgegevens:

Stichting DuurSamen Zoetermeer

Postbus 89

2700 AK Zoetermeer

KvK 53070631