Hieronder ziet u onze eerstvolgende geplande evenementen. Bent u opzoek naar een bepaald evenement, zoek deze met de zoekfunctie (rechts bovenaan deze pagina) of switch naar dag- of maandoverzicht.

Wilt u zelf dat een activiteit opgenomen wordt in onze agenda, maak hiervoor gebruik van het aanmeldingsformulier.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Hans Haring-lezing

CKC Leidsewallen 80, Zoetermeer, Nederland

Lezing Op dinsdag 10 oktober organiseert DuurSamen in het CKC de Hans Haring-lezing. De lezing, die jaarlijks wordt gehouden, is vernoemd naar oud-wethouder van Zoetermeer en oud-bestuurder van DuurSamen. De komende maanden wordt meer informatie over de lezing op deze website geplaatst.

Gratis

GreenTeam-Conferentie

Emmaus College Van Doornenplantsoen 1, Zoetermeer, Zuid-Holland

Op 25 oktober 2023 organiseert het Greenteam Zoetermeer hun derde duurzaamheidsconferentie. Dit jaar staat het opstellen en uitvoeren van een jaarprogramma voor de eigen school en -indien mogelijk- voor alle scholen centraal. Op die wijze wil Greenteam Zoetermeer actief bezig zijn met duurzaamheid en hun scho(o)l(en) verduurzamen. Kenmerk: Alleen voor scholieren VO en leerlingen basisschool …

Gratis

Verkiezingsdebat

CKC Leidsewallen 80, Zoetermeer, Nederland

In een debat naar aanleiding van de Tweede Kamerverkiezingen gaan kandidaten van verschillende politieke partijen met elkaar in debat over aspecten van te voeren duurzaamheidsbeleid.